+40764 440 275

Luni - Vineri de la 8:30 la 18:00
Sambata de la 8:30 la 14:00
Livrarea gratuita la comenzi peste 500 RON.
Livrare rapida in Bucuresti si in tara.
Multumit sau banii inapoi in 10 zile.

Cum cumpar?

 

 Fiecare comandă plasată pe site-ul nostru este verificata pentru a se confirma compatibilitatea pieselor cu automobilul pentru care s-a efectuat cautarea. Pentru verificarea comenzii este necesar să ne furnizaţi în formularul de comandă Numarul de identificare al automobilului (aflat la punctul 3 in Talonul de tip vechi sau la punctul E in Talonul de tip nou) si codul motor, iar in unele cazuri detalii suplimentare necesare identificarii reperului corect.


     La comenzile fara date de identificare ale automobilului la care nu se poate verifica compatibilitatea, produsele vor fi livrate conform comenzii, fara a se face verificarea alegerii dvs. Pentru a beneficia de verificare, va rugam completati cel putin campul optional: Serie sasiu, cu exact 17 caractere.


După ce aţi plasat comanda, veti fi contactat telefonic de unul dintre operatorii noştri pentru a confirma comanda şi pentru a vă comunica termenul de livrare.


Comandă online – 24 de ore din 24, 7 zile din 7

 Pasul 1 – Identificarea automobilului
 
Identificarea masinii se face foarte simplu. Selectaţi automobilul pentru care doriţi să faceţi căutarea folosind meniul din stânga.

 


 
Pasul 2 – Selectarea piesei
 
După selectarea automobilului, navigarea prin portofoliul online este usoara si se poate face prin parcurgerea categoriilor de produse aflate in centrul paginii. Dupa aceasta selectie se poate filtra subcategoria din care face parte piesa dorita.

 


 
Pasul 3 – Adaugă piesa în coşul de cumpărături

După identificarea produselor acestea trebuiesc adaugate în coşul de cumpărături pentru a putea fi comandate, apăsând butonul "Adaugă în coş". Conținutul coșului de cumpărături trebuie analizat cu atenție înainte de plasarea comenzii. Puteți renunța la un articol prin apăsarea pictogramei [x] plasate pe fiecare rând, chiar dupa denumirea produsului.

 

 


Pasul 4 – Plasează comanda
 
Client nou – dacă sunteţi client nou, atunci trebuie sa completati doar datele din formular si sa apasati butonul "Trimite comanda".
Client existent - introduceti email-ul si parola in campurile afisate si vi se vor incarca toate datele pe care le-ati folosit la ultima comanda. Daca doriti livrarea in aceleasi conditii, trebuie doar sa apasati "Trimite comanda".
Comanda rapida – daca doriti sa plasati o comanda fara sa va inregistrati trebuie doar sa completati numarul de telefon si email-ul iar un operator va va contacta pentru a stabili restul detaliilor de livrare.
 
 

Comanda telefonica

Puteti plasa o comanda telefonica la numerele de telefon 0764.440.275 de luni pana vineri in intervalul orar 08:30 - 18:00, si sambata in intervalul orar 08:30 – 14.00 .

 

 


 
Comanda prin e-mail

Puteti plasa o comanda oricand trimitand un e-mail la comenzi@fabiautomotive.ro
 

 


Cerere oferta pret

Daca nu gasiti produsul dorit in catalogul nostru online puteti plasa o cerere de oferta, completand formularul cu toate datele automobilului care va sunt solicitate.


Dupa ce trimiteti cererea de oferta pret, in cel mai scurt timp, veti primi un e-mail cu oferta noastra.


Puteti transforma o cerere oferta pret in comanda ferma, dand reply la e-mail-ul pe care l-ati primit cu oferta noastra sau folosind unul din numerele de telefon.