+40764 440 275

Luni - Vineri de la 8:30 la 18:00
Sambata de la 8:30 la 14:00
Livrarea gratuita la comenzi peste 500 RON.
Livrare rapida in Bucuresti si in tara.
Multumit sau banii inapoi in 10 zile.

Garantie si Retur

 

RENUNTAREA LA CUMPARARE
 
Cumparatorul poate renunta la produsele achizitionate din magazinul online Fabiautomotive.ro, in termen de 10 zile lucratoare de la receptionarea lor, conform prevederilor OG 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, cu modificarile aduse prin Legea 51/2003, Legea 365/2002, Legea 363/2007 si OUG 174/2008: “Consumatorul (conform legislatiei in vigoare, consumator este orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii, care cumpara, dobandesc, utilizeaza sau consuma produse ori servicii in afara activitatii lor profesionale) are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului”.

 

Renuntarea la cumparare va implica returnarea produsului in termenul specificat, in ambalajul original, cu toate accesoriile si/sau consumabilele aferente. Toate componentele produsului NU trebuie sa prezinte urme de deteriorare, de uzura sau de montaj, altfel returnarea va fi refuzata.

ATENTIE! Pentru piesele originale (OE) care au fost aduse la comanda expresa a clientului NU se accepta retur la marfa vanduta.


RETURNAREA PRODUSELOR
 
Ordonanta Guvernului nr.130/2000 prevede urmatoarele:
 
"Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului".
"Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor"

Cumparatorul poate solicita returul produselor achizitionate din magazinul online Fabiautomotive.ro in urmatoarele situatii:

 Produsele sunt neconforme cu specificatiile de pe site;
Daca produsul comandat se dovedeşte a nu fi conform cu specificatiile din oferta  Fabiautomotive.ro, Cumparatorul poate solicita returnarea acestuia in vederea inlocuirii lui sau a rambursarii integrale a contravalorii.

 

Produsele s-au livrat eronat de catre Vanzator;
In cazul livrarii unui alt produs sau in alta cantitate, trebuie sa semnalati incidentul Vanzatorului in maxim 48 de ore pentru a rezolva incidentul. Daca produsul nu mai este pe stoc, Cumparatorul poate opta pentru inlocuirea cu alt produs sau pentru rambursarea integrala a contravalorii.
Produsele se dovedesc nefunctionale in primele 48 de ore de la receptia lor – DOA (Dead On Arrival);
Daca produsul primit se dovedeşte nefunctional in primele 48 de ore de la receptia efectiva - ridicarea de la sediul Vanzatorului sau receptia prin curier - Cumparatorul poate reclama acest lucru şi solicita returnarea produsului in acest termen, in vederea inlocuirii cu un produs nou. Daca produsul nu mai este pe stoc, Cumparatorul poate opta pentru inlocuirea cu alt produs sau pentru rambursarea integrala a contravalorii.
Indiferent de situatie, procedura de returnare a produselor presupune transmiterea de catre Cumparator a unui email la adresa comenzi@Fabiautomotive.ro .

 In urma procesarii cererii, Vanzatorul ii va transmite Cumparatorului un email prin care il va informa cu privire la detaliile necesare expedierii produselor.
De asemenea, produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, in ambalajul original şi insotite de toate accesoriile şi documentele primite la livrarea produselor.
Returul va fi refuzat in cazul deteriorarii produselor, in cazul in care se observa urme de montaj sau in cazul in care produsele vin incomplete.

Produsele se vor returna prin intermediul serviciului de curierat agreat de Vanzator pe adresa de mai jos, fara a opta pentru serviciul ramburs. Banii se vor returna dupa inspectia pieselor.


Fabiautomotive.ro

Sos.Viilor nr 45 Sector 5 BucurestiNU SE ACCEPTA LA RETUR:


- Produsele cu ambalajul deteriorat, fara etichetele si inscriptionarile specifice
- Produsele care nu se afla in ambalajul original
- Produsele lipsite de accesoriile si componentele originale
- Piesele care prezinta urme de montaj, vopsire sau sudura
- Piesele ORIGINALE, cele fabricate de producatorul automobilului, comandate gresit de catre client
- Produsele neinsotite de copia facturii de achizitie
- Coletele care au mentionata suma de ramburs pe eticheta de transport
 
TAXA DE TRANSPORT PENTRU RETURNAREA PRODUSELOR


Vanzatorul va suporta taxa de retur a coletului daca:
- Piesele au fost identificate gresit de unul dintre reprezentantii Fabiautomotive.ro

- S-au livrate alte piese decat cele comandate
- Piesele se dovedesc a fi nefunctionale in primele 48 de ore de la receptia lor
 
Cumparatorul va suporta taxa de retur a coletului daca:
- Nu a furnizat seria de caroserie a automobilului la plasarea comenzii astfel incat unul dintre reprezentanti sa verifice compatibilitatea lor
- Doreşte returnarea produselor invocand alt motiv decat cele mentionate mai sus
 
In cazul in care nu se respecta conditiile de retur ale produselor, taxa de returnare a produsului refuzat este suportata de cumparator.
Contravaloarea produselor deteriorate in timpul transportului ca urmare a ambalarii necorespunzatoare in cazul unei returnari de produs sunt suportate de catre Cumparator.

RAMBURSAREA BANILOR


Dupa ce produsele au fost acceptate la retur, rambursarea banilor se va face intr-un cont bancar mentionat de client in formular, in termen de 7 zile de la receptia produsului.
Aceasta modalitate este complet gratuita, adica va vom returna in totalitate valoarea produselor returnate iar costurile transferului vor fi suportate in totalitate de catre noi. ACEASTA ESTE CEA MAI SIMPLA SI RAPIDA MODALITATE DE RECUPERARE A CONTRAVALORII PRODUSELOR RETURNATE. Pentru efectuarea transferului bancar trebuie sa specificati numarul contului IBAN, numele titularului si CNP-ul.
(ATENTIE - Contul IBAN trebuie sa apartina persoanei pe numele careia s-a eliberat factura!)


Restituirea contravalorii produselor returnate se poate face si in numerar, la predarea produselor la sediul nostru din Bucuresti,Sos Viilor nr 45 Sector 5 Bucuresti.Pentru relatii suplimentare privind returul produselor, puteti folosi numerele de telefon sau adresa de e-mail de la sectiunea CONTACT .