+40764 440 275

Luni - Vineri de la 8:30 la 18:00
Sambata de la 8:30 la 14:00
Livrarea gratuita la comenzi peste 500 RON.
Livrare rapida in Bucuresti si in tara.
Multumit sau banii inapoi in 10 zile.

Livrare

 

Pretul produselor este exprimat in lei (TVA inclus) si nu include taxa de transport, pe care cumparatorul trebuie sa o suporte si pe care o poate alege in momentul finalizarii comenzii. In prezent firma noastra va pune la dispozitie 3 modalitati de livrarea a produselor comandate. In cazul in care comanda depaseste 600 lei , transportul este GRATUIT .


Modalitati de livrare:


1. Livrare prin curier – transportul se face prin  Fan Curier sau DPD  si consta in preluarea produselor comandate de catre firma de curierat  de la punctul nostru de lucru si livrarea acestora la adresa furnizata de dvs. in maxim 48 ore . Pretul de livrare pentru primul kg / colet  este de 20 lei . Fiecare kg in plus se taxeaza separat cu 0,90 lei fara TVA. In cazul in care expeditiile sunt efectuate in alte localitati decat cele cuprinse in aria de acoperire ale curierului,  este perceputa o taxa suplimentara de 0,80 lei / km fara TVA. Lista cu aria de acoperire o regasiti pe site-urile curierilor.


2. Livrare GRATUITA  la comenzi peste 250  lei  – Aceasta modalitate de livrare este valabila doar pentru zona Bucuresti  (Sector 5) ,  pentru orarul de lucru  8:30-18:00   Luni – Vineri  si Sambata : 08:30 - 14:00,  doar pentru coletele ce nu depasesc 20 kg sau dimensiunea de 50x50x100 cm . Produsele dvs. vor fi livrate de catre unul din agentii nostri la o adresa furnizata anterior, in momentul finalizarii comenzii.

 


3. Ridicare personala de la punctul de lucru din Bucuresti – Produsele pot fi ridicate chiar de catre dvs. de la punctul nostru de lucru, gratis, fara costuri suplimentare, in intervalul orarului de lucru 08:30-18:00   Luni – Vineri  si Sambata : 08:30 - 14:00

 

În cazurile în care Cumpărătorul nu este găsit la adresa de livrare menționată, curierul îl va contacta pentru a conveni detaliile unei noi livrări. Dacă în termen de 7 zile calendaristice livrarea nu va fi încheiată, coletul va fi returnat Vânzătorului, care va anula comanda. Cumpărătorul poate relansa comanda respectivă, urmând să suporte costurile unei noi livrări.

Dacă termenele de expediere sau de livrare a comenzii nu pot fi respectate, Vânzătorul va anunța Cumpărătorului termenul estimat pentru finalizarea livrării. În cazul în care noul termen de livrare nu va fi acceptat de către acesta, comanda va fi anulată.

Proprietatea asupra bunurilor va fi transferată în momentul efectuării livrării acestora la adresa indicată (presupunând semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire a facturii fiscale în cazul livrărilor efectuate direct de Vânzător) și a efectuării plății aferente integrale. Vânzătorul nu va autoriza curierul să permită deschiderea coletului decât ulterior semnării de primire și achitării eventualei contravalori a acestuia.

În cazul în care coletele prezintă deteriorări vizibile la primirea prin curier, recomandăm Cumparatorului să refuze recepţia lor şi să semnaleze acest incident imediat prin email la comenzi@fabiautomotive.ro sau prin telefon la unul din numerele afisate.
Sesizarile referitoare la integritatea și/sau conținutul coletelor se vor face în momentul livrarii prin redactarea unui proces verbal constatator în prezența curierului. Orice reclamatie ulterioară cu privire la aceste aspecte sunt  nule și nu pot fi luate în considerare.